loading spinner

Όροι και προϋποθέσεις

Η Luxury Fitness Equipment είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και κατασκευάστρια εταιρεία με ΑΦΜ 124771688 που εδρεύει στη οδό Μπουμπουλίνας 11 Ν.Φιλαδέλφεια Αττικής.  Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στη σελίδα μας , σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας. Το περιεχόμενο του ιστότοπου της Luxury συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, σημάτων, κειμένων, της συνολικής εμφάνισης, των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης . Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοσή τους χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της επιχείρησης.

Περιγραφή υπηρεσίας : Το ηλεκτρονικό κατάστημα της  Luxury προβάλλει, προωθεί και πουλάει τα προϊόντα της και κάποια άλλα προϊόντα συνεργαζόμενων εταιρειών . Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει , να τα τροποποιεί, ανανεώνει ή και αποσύρει οτιδήποτε κρίνει απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Luxury προσπαθεί να παρουσιάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών με όσο το δυνατό πιο ακριβής λεπτομέρειες . Εάν για οποιονδήποτε λόγο χρειάζεστε επιπλέον διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και κάθε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από τη στιγμή της εμφάνισή της στο Luxury Fitness. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές μας είναι σε ευρώ, είναι χωρίς φπα και με το φπα, και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Αν έχει γίνει αναπροσαρμογή στις τιμές (η προσφορά δεν ισχύει πλέον) και έχετε παραγγείλει κάποιο προιόν θα το παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε με την κατάθεση της παραγγελίας.

Εξυπηρέτηση πελατών: Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο να απαντάει στα ερωτήματα σας, μέσω email στο info@luxuryfitness.gr. Αν προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2102322744 ή στο 6947805175.

Πολιτική απορρήτου

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 27ης Απριλίου 2016]

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας, από την εκούσια εγγραφή σε υπηρεσίες ενημερώσεων, μέσω του ιστορικού συναλλαγών και διαδικτυακής περιήγησης ή μέσω της όποιου άλλου τύπου επικοινωνίας ή συναλλαγής με την επιχείρηση Σπηλιωτόπουλος Αντώνιος, Εμπόριο αθλητικών ειδών, με έδρα Μπουμπουλίνας 11 Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14342, με ΑΦΜ 124771688  ΔΟΥ  Νέας Ιωνίας , η οποία θα αποκαλείται στο εξής με το διακριτικό τίτλο luxury fitness. Τα προσωπικά δεδομένα αφορούν στις πληροφορίες που συλλέγονται κατά την εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα , την καταγραφή μιας παραγγελίας, την ενημέρωση εξέλιξης της παραγγελίας αυτής, τη γνωστοποίηση ενημερωτικών και προωθητικών ενεργειών, την αξιολόγηση στατιστικών παραμέτρων απόδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή με κάθε άλλο θεμιτό τρόπο επικοινωνίας. Κάθε φορά που προβαίνετε σε μία από τις παραπάνω ενέργειες, όπως είναι η πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της  Luxury FitnessEquipment, η πραγματοποίηση εγγραφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η τοποθέτηση παραγγελίας ή η επικοινωνία μέσω φόρμας επικοινωνίας, συναινείτε ότι γνωστοποιείτε στην επιχείρηση κάποια προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν ή που θα προκύψουν από την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Μερικά τέτοια δεδομένα είναι: το πλήρες ονοματεπώνυμο, ο αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας, τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση επαγγελματία), ο τρόπος αποστολής - παράδοσης της παραγγελίας καθώς και η πλήρης διεύθυνση για το σκοπό αυτό, η διεύθυνση IP καθώς και διάφορα άλλα δεδομένα περιήγησης και συναλλαγής. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.) και θα αφορά στις περιπτώσεις της Οδηγίας 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 27.04.2016 (πρόληψη, διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη ποινικών αδικημάτων κλπ).

Χρήση προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι εκείνα που παρέχει ο πελάτης-χρήστης για να διεκπεραιωθεί η παραγγελία του παρέχει ο πελάτης-χρήστης κατά την επικοινωνία του με την επιχείρηση με οποιονδήποτε τρόπο καταχωρεί ο πελάτης-χρήστης κατά την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα Luxury  FitnessEquipmentσυλλέγονται αυτόματα κατά την πλοήγηση του πελάτη-χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα .Ειδικά σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα .

Χρήση Cookies: Τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Luxury FitnessEquipment χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση και να βελτιστοποιήσει την πλοήγηση του πελάτη-χρήστη στην ιστοσελίδα, όπως διατηρώντας ιστορικό συναλλαγών να παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες πληρωμών να εντοπίσει και να παρεμποδίσει τυχόν περιστατικά απάτης.

 Εγγραφή στο newsletter και στις φόρμες επικοινωνίας: Οι πελάτες-χρήστες μπορούν να εγγραφούν εάν το επιθυμούν στην υπηρεσία αποστολής newsletter ή να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση μέσω φόρμας επικοινωνίας ή μέσω χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, στοιχεία του πελάτη-χρήστη όπως η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα που δηλώνεται, η ημερομηνία-ώρα αποστολής μηνύματος και η διεύθυνση IP του αποθηκεύονται στον κεντρικό υπολογιστή της επιχείρησης. Ειδικά κατά την εγγραφή στο newsletter τα παραπάνω στοιχεία αποθηκεύονται και στη συνεργαζόμενη εξωτερική εταιρεία αποστολής newsletter (MooSend) για την αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Σε κάθε αποστολή, ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη λήψη επόμενων μηνυμάτων επιλέγοντας την απεγγραφή του από το newsletter. Τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα περιέχουν στοιχεία (tracking pixels) που επιτρέπουν τη στατιστική ανάλυση της επιτυχίας ή αποτυχίας κάθε αποστολής. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για: την πλήρη διεκπεραίωση της παραγγελίας του πελάτη-χρήστη τη διατήρηση ιστορικού προτιμήσεων και συναλλαγών για διευκόλυνση του πελάτη-χρήστη από το ηλεκτρονικό κατάστημα την επιβεβαίωση ταυτοποίησης του πελάτη-χρήστη για οποιονδήποτε λόγο που σχετίζεται με την εμπορική συναλλαγή τη γνωστοποίηση ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών, όπως ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα ή ειδήσεις της επιχείρησης την αξιολόγηση στατιστικών παραμέτρων λειτουργίας της ιστοσελίδας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη-χρήστη, όπως μέσω Google analytics. Ως πελάτης-χρήστης της επιχείρησης μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή  να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της  Luxury FitnessEquipment από το πεδίο «Επεξεργασία» στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» να αιτηθείτε αναφοράς με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουν συλλεχθεί στο e-mail: info@luxuryfitness.gr να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντας αίτημα διαγραφής στο e-mail.

 Χρονική διάρκεια αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη-χρήστη διατηρούνται αποθηκευμένα για το χρονικό διάστημα που κρίνεται απαραίτητο έως την πλήρη διεκπεραίωση της παραγγελίας του, για το χρονικό διάστημα που επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή έως ότου ο ίδιος ο πελάτης-χρήστης αιτηθεί τη διαγραφή τους. Σε περίπτωση που ζητηθεί από την επιχείρηση  να προβεί σε διαγραφή προσωπικών δεδομένων από πελάτη-χρήστη με τον τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή θα ενεργήσει χωρίς καθυστέρηση ως προς αυτό, εκτός εάν κάτι τέτοιο παραβιάζει διατάξεις της ισχύουσας Νομοθεσίας. Για την προστασία και την ασφάλεια του πελάτη-χρήστη είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια επιβεβαίωσης της ταυτοπροσωπίας του αιτούντα διαγραφής προσωπικών δεδομένων.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων: Η επιχείρηση LUXURY FITNESSEQUIPMENT μεριμνά για τη σωστή διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει από τους πελάτες-χρήστες της εφαρμόζοντας όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί για σκοπούς όπως  η απαγόρευση πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού σε τεχνικό εξοπλισμό η αποφυγή μη επιτρεπόμενης ανάγνωσης / αντιγραφής / τροποποίησης / προσθήκης / αφαίρεσης προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό η διασφάλιση ότι το εξουσιοδοτημένο προσωπικό για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων έχει πρόσβαση μόνο στα δεδομένα για τα οποία έχει εξουσιοδοτηθεί η μη επιτρεπόμενη εισαγωγή / καταγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα η αποφυγή χρήσης συστημάτων αυτοματοποιημένης επεξεργασίας από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα Ειδικά για το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται ασφαλής σύνδεση χάρη στη χρήση της τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer), όπου γίνεται κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αυτά αποσταλούν μέσω της SSL σύνδεσης στον κεντρικό υπολογιστή. Σε περίπτωση τυχόν παραβίασης των αρχείων προσωπικών δεδομένων που διατηρούνται από την επιχείρηση, η τελευταία θα ενημερώσει άμεσα την αρμόδια εποπτική αρχή σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενδέχεται να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Χρήση των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση, αποτελεί αποδοχή / συναίνεση με τα αναγραφόμενα στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι: LUXURYFITNESSEQUIPMENT Εμπόριο αθλητικών ειδών  Σπηλιωτόπουλος Αντώνιος Mπουμπουλίνας 11 Νέα Φιλαδέλφεια Τηλέφωνο: 210 2322744

 E-mail: info@luxuryfitness.gr


credit cards MasterCard Verified by Visa

powered by Webcore.gr